Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Αγωνιστές «τερτσέτηδες» εισαγγελείς(βλέπε Παυλίδης) εναντίον «δικαστικού πραξικοπήματος» (βλέπε Siemens και πολλά εκατομ. ευρώ)

Δυό μήνες πριν τις εκλογές. όλοι θυμήθηκαν(εντελώς τυχαία!) κάποιες παλιές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκουν (ή εμπλέκεται) το βουλευτή της ΝΔ, Αριστοτέλη Παυλίδη. Δύο υποθέσεις, η μια ξεκίνησε προ διετίας και η δεύτερη προ τριετίας(!!) απεστάλησαν στη Βουλή με στόχο να δημιουργήσουν σκανδαλοθηρικές εντυπώσεις και οι διαφωτιστές της παραπληροφόρησης να δώσουν(ξανά) ρεσιτάλ για προβοκάτσιες και πράσινα άλογα. Την τιμητική τους έχουν οι συνήθεις «τερτσέτηδες», οι γενναίοι εισαγγελείς που διατηρούν στα συρτάρια τους τρία χρόνια υποθέσεις που στηρίζονται σε «πολιτικές καταγγελίες», χωρίς να περιέχουν αποδεικτικά στοιχεία εμπλοκής των «κατηγορουμένων»[-1- , -2-]. Έκπληξη αποτελεί η ταξική προέλευση των κατηγόρων. Π.χ. εφοπλιστές, που σε άλλες περιπτώσεις οι γνωστές σοσιαλιστικές και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, θα ντρέπονταν ακόμα και να σκεφτούν να υπολογίσουν τις «καταθέσεις» τους. Δεν ταιριάζει σε σοσιαλιστές να στηρίζουν την πολιτική τους σε συμφέροντα του ντόπιου και ξένου καταστημένου! Ή μήπως το ντόπιο κατεστημένο υπολογίζει στο σοσιαλιστικό μετασχηματισμό και τα «σχέδια» σωτηρίας των αριστερών φωστήρων; Εφοπλιστές, Σοσιαλιστές και λοιποί -λιστές έχουν κοινούς στόχους. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Όχι! Επικεντρώνονται σε πραγματικούς στόχους του τύπου «θα ρίξουμε την κυβέρνηση»! Ανταγωνίζονται μάλιστα στην κατασκευή της μεγαλύτερης σκανδαλοθηρικής «επιτυχίας» και κατασκευάζουν top-10 «σκανδάλων» με την αμέριστη υποστήριξη όλων των κανα-λιστών! Η διάχυση των μεγάλων συμφερόντων στις «άλλες πολιτικές» και τα «σχέδια» της "πράσινης ανάπτύξης" είναι αξιοσημείωτη όχι όμως και αξιοπερίεργη. Γιατί οι γνωρίζοντες κατανοούν τις σχέσεις αλληλεξάρτησης διαπλεκομένων συμφερόντων και κλειστών σοσιαλιστικών club. Έχουν κοινή ιδεολογική πλατφόρμα που επικεντρώνεται, κυρίως στο ιδανικό της «αναδιανομής του πλούτου» …. προς τα πάνω φυσικά! Μόνο κάποιοι σκληροπυρηνικοί χειροκροτητές περιμένουν το Μεσσία που θα δώσει το «λιγουλάκι» στο λαό. Στην πράξη και αυτοί ονειρεύονται βόλεμα και εύνοια σε προσωπικό επίπεδο αλλά δε λέει να το φωνάζουν κιόλας!
Οι πραγματικές διαθέσεις όλων αυτών των περίεργων «εξυπηρετήσεων» αποκαλύπτονται όταν κάτι αλλάζει τη ροή της προσχεδιασμένης παραπληροφόρησης και προπαγάνδας. Στις σημερινές συγκυρίες αυτό το κάτι λέγεται «Siemens». Αλλάζει τα «σχέδια» των επαγγελματιών προβοκατόρων και ανατρέπει τα προεκλογικά «κόλπα» των μίντια. Σίγουρα τα τελευταία είκοσι χρόνια όλα τα κόμματα επωφελήθηκαν από τις βαλίτσες που πηγαινοέρχονταν μεταξύ Μονάχου και Αθήνας με ενδεχομένως ενδιάμεση στάση τράπεζες της Ελβετίας. Η υπόθεση βρωμά και το έγκλημα συνετελέσθη σχεδόν εξ’ ολοκλήρου επί σοσιαλιστικών διακυβερνήσεων. Φημολογείται ότι επωφελήθηκαν τα μάλα και μεγαλοστελέχη ή εργατοπατέρες του Σύριζα. Τουτέστιν έχουν κάθε λόγο οι αποχρώσεις, οι συνιστώσες, οι τάξεις και οι φυλές Πασόκ και Σύριζα να βρίσκονται από τώρα πολύ κοντά και ενισχυτικά ο ένας προς τον άλλο για να απεγκλωβίσουν τα μεγαλοστελέχη τους από κάθε «νοσηρή» επιπλοκή ….. μια και είναι χρήσιμες για το μέλλον οι «εμπειρίες» τους και ίσως έτσι εξαργυρώνεται η σιωπή τους! Άρα οι εισαγγελείς που επιμελούνται του σκανδάλου Siemens εκτελούν δεξιά συμβόλαια, είναι υποκινούμενοι και έχουν στόχο την αναβολή του εκδημοκρατισμού της χώρας!
Στη δικαστική διερεύνηση του "σκανδάλου Siemens", εξυπακούεται ότι δεν υπάρχουν «τερτσέτηδες» παρά μόνο πιόνια της κυβέρνησης και παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη που συνήθως αποκαλούνται δικαστικά πραξικοπήματα , εκτροπές και …… «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»! Όποιος δικαστής ή εισαγγελέας παρεμβάλλεται για να ανατρέψει τη στημένη μιντιακή ατζέντα είναι «πολύ κακός» και εξυπηρετεί το παρελθόν και τη σκοτεινή πλευρά του σύμπαντος (εξυπακούεται ότι στην "πασοκική δικαιοσύνη" όποιος εισαγγελέας δεν υπακούει στο κόμμα είναι επίορκος)……

Δεν υπάρχουν σχόλια: