Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

40 λόγοι για τους οποίους δεν στηρίζω "Εβάγκελος" Βενιζέλος.

  1. Χαρακτηρίζεται από ανυπόμονη βιασύνη και έντονη παρορμητικότητα. Χαρακτηριστικά που λειτουργούν εις βάρος του και δεν αρμόζουν σε Πρωθυπουργό. Μοιάζει με κοράκι που θέλει να κατασπαράξει την αρχηγία. Το σύστημα στο πλευρό του έχει ήδη αποφασίσει υπέρ αυτού. Αποδείχτηκαν όμως τόσο ανυπόμονοι, που δεν περίμεναν ούτε καν την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα. Ανταποκρίθηκαν άμεσα. Με δηλώσεις ηγετικές. Με στηρίξεις πολιτικές. Με δημοσκοπήσεις πλασματικές.
  2. είναι φανερές οι σχέσεις του με τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα – νταβατζήδες. . Οι εφημερίδες ανοιχτά στηρίζουν Μπένι. Η μονοσήμαντη ερμηνεία της εκλογικής ήττας εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα που οδηγεί το Πασόκ στον εκλεκτό του εκδοτικού κατεστημένου και της οικονομικής ολιγαρχίας. Γι’ αυτό και η προκλητική απαίτηση «Πρόεδρε παραιτήσου»!
  3. πολλά χρόνια τώρα δεν κρύβει τη φιλοδοξία του να γίνει Πρωθυπουργός. Αποφεύγει όμως επιμελώς να τοποθετηθεί επί βασικών θεμάτων. Έχετε καταλάβει εδώ και 18 χρόνια που τον ξέρουμε, σε ποιόν (ιδεολογικό) θεό πιστεύει; Εγώ όχι.
  4. δε σέβεται εσωκομματικές διαδικασίες, τις ξεχειλώνει στα μέτρα του (που δεν είναι και αμελητέα).
  5. συνήθως ο αναλυτικός του λόγος ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του παρλαπιπισμού. Δεν μπορεί να κλείσει το στόμα του και συχνά ο ακροατής δεν διακρίνει τι ακριβώς προσπαθεί να υπερασπιστεί.
  6. το ύφος του είναι διαρκώς οργισμένο και επιθετικό με τσιτωμένα και γυαλισμένα μάτια. Κάτι του έχουν κάμει και ξεσπά στα μικρόφωνα. Ο περίφημος λόγος του επίσης δεν διαθέτει αμεσότητα αλλά υπερβολή και πλεονασμό. Για να πει πέντε πράγματα χρειάζεται 10 σελίδες αντί για μισή! Ο ίδιος υποστηρίζει ότι "ψάχνει να βρει απαντήσεις στις προκλήσεις". Ας βρει πρώτα λύση στο ιδιαίτερα προκλητικό πρόβλημα του εαυτού του. [ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - Απάντηση στις προκλήσεις]
  7. χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι η ανεξέλεγκτη οίηση, η αυτοκρατορική εγωπάθεια, ο ναρκισσισμός, η έπαρση, ο βερμπαλισμός, η υποκριτική διγλωσσία, ο οπορτουνισμός, ο κυνισμός και η απύθμενη αλαζονεία…..όλα αυτά συνοψίζονται στο Εβάγκελος που απαιτεί ως προσφώνηση.
  8. η δήλωση περί ¨αυριανού ηγέτη¨ εκτός από καταγέλαστη είναι ανακριβής και ανιστόρητη γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν θα εκλέξει ηγέτη αλλά πρόεδρο. Κάποιος πρέπει να του πει ότι ο τελευταίος και μοναδικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ απεβίωσε το 1996.
  9. κυρίαρχο στοιχείο του λόγου του, ο λαϊκισμός. Ακόμα και τη νύχτα των εκλογών, αντί να κοιτάξει τα αίτια της ήττας έψαχνε μικρόφωνα να «δηλώσει την παρουσία του», επιρρίπτοντας με λογική ποδοσφαίρου «φταίει πάντα ο διαιτητής», την ήττα, αποκλειστικά στο πρόσωπο του Παπανδρέου. Η αναζήτηση του ηγετικού προσώπου έπεται της αυτοκριτικής, δεν προηγείται. Η απλά και μόνο προσωποποίηση της ήττας και η αντικατάσταση ενός αρχηγού, χωρίς αναζήτηση των πραγματικών ιδεολογικών και ιστορικών αιτιών της ήττας, ενισχύουν τα λογικά επιχειρήματα για προσπάθεια χειραγώγησης των εξελίξεων στο Πασόκ.
  10. είναι αυτοσκοπός του, η εξουσία γι’ αυτό και συμμαχεί με τους καναλάρχες που ανέλαβαν εργολαβικά την επανάληψη της χειραγώγησης του Πασόκ, όπως και το 1996. Οι μεγαλοεκδότες όμως δεν κατάλαβαν ότι με την αυτοδυναμία Καραμανλή ηττήθηκε και η στρατηγική τους.
  11. γλύφει τους βολεμένους, διεφθαρμένους και διορισμένους του συστήματος Σημίτη και τον γλύφουν τα παπαγαλάκια που λιβάνιζαν τη Σημιτική λαίλαπα.
  12. θεωρείται φερέφωνο των Βόρειων νταβατζήδων άρα ικανός να εκπροσωπήσει επάξια και τα αθηνοκεντρικά. Τα Βόρεια μεγαλοσυμφέροντα ήταν το φροντιστήριο που το πέρασε με άριστα.
  13. το πολύ το «Μπένι Ελέησον» το βαριέται κι ο παπάς.
  14. οι εμφανίσεις ισχύος στις οποίες επιδίδεται αρκετά χρόνια τώρα ακόμη κι αν τελικά τον φέρουν στην καρέκλα του προέδρου του Πασόκ, σίγουρα τον απομακρύνουν από την καρέκλα του πρωθυπουργού.
  15. θυμίζει τη μικρή Λουλού που χτίζει τη παγίδα της σιγά, απαλά και επιτηδευμένα, χωρίς να δείχνει την παραμικρή επιθετικότητα, όπου ο αντίπαλος έπεφτε μέσα θορυβΟδώς -σα βόδι-
    Ποιος θυμάται τη Μικρή Λουλού;
  16. απειλεί χωρίς ενδοιασμούς όποιον διαφωνεί με τις τοποθετήσεις του και τις απόψεις του. Όταν λέει στο Τζουμάκα : «θα εξαφανίσω κάτι τύπους σαν και σένα» τι ακριβώς εννοεί; Μήπως αυτό αποτελεί δείγμα «πολιτισμένου τραμπουκισμού» που κύριος εκφραστής του είναι σήμερα ο Εβάγκελος; Παράλληλα ο μιντιακός υποστηρικτικός του μηχανισμός εκβιάζει ότι "θα εξαφανίσει" όσους δεν στηρίζουν τον "ήδη εκλεγμένο" εκλεκτό τους! Ωραίος κόσμος..."Εβαγκελικά" πλασμένος!
  17. είναι κατάλληλος για να εκφράσει, ως εγκάθετος, τα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας και του παρασιτικού κεφαλαίου μέσα στο ΠΑΣΟΚ.
  18. Τα κανάλια προβάλλουν την καταλληλότητα και τη ρητορική δεινότητα του Εβάγκελος υποστηρίζοντας, με απλουστευμένο τρόπο, ότι έτσι θα νικηθεί ο Καραμανλής.
  19. ως υπουργός, διακρίθηκε, όχι βέβαια, για το μεταρρυθμιστικό του έργο, αλλά ως προκλητικός παλαιοκομματικός ρουσφετολόγος για την εκλογική του περιφέρεια, και αυτό είναι γνωστό σε όλη την κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ . Διακρίθηκε ως εκπρόσωπος του καθεστωτικού και κρατικοδίκαιου Σημιτικού ΠΑΣΟΚ Με αυτή την εικόνα και το μηδαμινό μεταρρυθμιστικό και κοινωνικό έργο, θέλει να καταλάβει την κομματική αρχηγία…
  20. υπονόμευε μαζί με το εκδοτικό κατεστημένο και τα κρατικοδίαιτα προνομιούχα στελέχη του κόμματος, όλες τις επιλογές και τα σχέδια του Παπανδρέου, από την αρχή της θητείας του, αναγκάζοντάς τον σε διαρκείς υποχωρήσεις και παγιδεύοντάς τον σε μια στείρα αντιπολίτευση, χωρίς ιδεολογικά χαρακτηριστικά, που δεν ήταν στα πλαίσια της προσωπικής - ιδεολογικής του κουλτούρας. Κι αυτό αποδείχθηκε λάθος γιατί κάλυψε τελικά τους πραγματικούς υπαίτιους της ήττας που τώρα, με το δίκιο τους ζητάνε τα ρέστα. Ταυτίζεται με τη διαφθορά, τη διαπλοκή και με τα στελέχη του χώρου, που διαχειρίσθηκαν την εξουσία ως διαπλεκόμενοι. Ταυτίζεται με το διαχρονικό πολιτικό «νταβατζιλίκι» που καταδυναστεύει το Πασόκ.
  21. είναι στη συμπεριφορά του ανερούβαλος (καμμιά σχέση με το παιδοβούβαλος).
  22. βγάζει παντού την «αλαζονείας της εξουσίας» για την οποία καταψηφίστηκε και το 2004 και το 2007 το ΠΑΣΟΚ.
  23. θυμίζει σε πληθωρικότητα τον Έβερτ. Προόδευσε και από μπουλντό-ζας έγινε μπουλντό-γκ!
  24. το παίζει ‘μάγκας, λέγε με Εβάγκελος’ ενώ ήταν μια ζωή αριβίστας και πομπώδης …
  25. όταν λέει : «Εγώ ως μελλοντικός ηγέτης όλης της παράταξης συγχωρώ τους ταλαίπωρους ανθρώπους» τι ακριβώς αναδεικνύει; Τον υβριστικό του χαρακτήρα, την ανειλικρίνειά του, την αντιαισθητική του, την αλαζονεία του, τα απωθημένα «Λουδοβίκου» που έχει ή την πλήρη απαξίωσή του προς τις διαδικασίες του κόμματός του;
  26. «συγχωρώ τους επαγγελματίες»…..σιγά ρε Θεέ, κόψε κάτι!
  27. θεωρεί το γνωστό τρελό, «σεσημασμένο» ταραξία Ρέλλο καθοδηγούμενο, προσπαθώντας εμφανώς να εμπλέξει τον αντίπαλό του σε τραμπουκισμό.
  28. ο σοβαρότερος αντίπαλος του Εβαγκέλα είναι ο ίδιος ο εαυτός του. Πάσχει από έντονη υπερεκτίμηση του εαυτού του.
  29. Δεν «ανατρέπει» τίποτα, ούτε δημιουργεί «συμβολισμούς». Το μόνο που ζητά είναι η νεκρανάσταση ενός παλιοκομματικού ζόμπι μηχανισμού, του Σημιτικού, ο οποίος καταδικάστηκε και το 2004 και το 2007. Το Σημιτικό πασόκ θέλει να σηκώσει κεφάλι και θέλει ξαφνικά να μας πείσει ότι διέβη την κολυμβήθρα του Σιλωάμ άρα αθωώθηκε από οποιαδήποτε αμαρτήματα. έχει και κόμπλεξ και μεγάλα πάθη που εστιάζονται στη μανία για εξουσία. Αυτή η μανία προσελκύει δίπλα του και όλους τους διψασμένους για εξουσία και χρήμα...."λέγε με Εβάγκελος γιατί μου προσδίδει μεγαλύτερο κύρος":σιγά ρε Κύρος!.
  30. είναι καριερίστας της επιστήμης και της πολιτικής. Τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του είναι η εντυπωσιακή του επάρκεια στην τέχνη του λόγου και η συγκυριακή του συνεύρεση με τον αείμνηστο Παπανδρέου....
  31. Είναι άνανδρος όταν επιρρίπτει την προδιαγεγραμμένη ήττα των εκλογών του 2007 αποκλειστικά στον Παπανδρέου όταν ο Παπανδρέου ανέλαβε ένα ΠΑΣΟΚ, χαμένο από χέρι που είναι δείγμα πολιτικού ανδρισμού. Εδώ κρίνεται η ηθική και η αξιοπρέπεια των δύο υποψηφίων.
  32. χρησιμοποιεί τον ίδιο μηχανισμό που χρησιμοποίησε ο Σημίτης για να επιβληθεί στο Πασόκ : " αφού ο Σημίτης είναι αρεστός στα ΜΜΕ και έχει αναφορές στο δεξιό χώρο άρα κι εμείς έχουμε περισσότερες πιθανότητες να έχουμε ρόλο στη νομή της εξουσίας". Άρα το ιδεολογικό πρόβλημα του Πασόκ παραμένει και επαυξάνεται με τον Εβάγκελος.
  33. αγανακτώ όταν βλέπω ποιοι σηκώνουν το "λάβαρο της επανάστασης του κ. Βενιζελου"……όλοι αυτοί που όλοι μας σιχαθήκαμε. Όλοι οι ορατοί και αόρατοι δεσμοί με το βρώμικο παρελθόν. Όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι τις εκλογές τις κερδίζει το Πασόκ με μια βελτιωμένη έκδοση Καραμανλή ή ένα αντι-Καραμανλή. Κάνουν λάθος γιατί υπάρχει ο original και πιο πέρα η Ντόρα.
  34. αναπαράγει τη γνωστή αντιδεξιά ρητορική της δεκαετίας του ’50 ανοιγοκλείνοντας με πάθος και πείσμα το στόμα του, θυμίζοντας πολιτικές θεούσες εν έτει 2007!
  35. οι πανεπιστημιακοί καθηγητές που έτρεξαν ολονυχτίς, τη νύχτα των εκλογών, να μαζεύουν υπογραφές υποστήριξης του Εβάνγκελος έχουν ένα κοινό παρανομαστή. Είναι αρθρογράφοι (πολύ συχνά) της εφημερίδας, που ζήτησε την παραίτηση Παπανδρέου.
  36. το timing των δηλώσεων Εβάγκελος, την ημέρα των εκλογών είναι ενδεικτικό ανεπαρκούς συναισθηματικής νοημοσύνης και αμοραλισμού. Είναι ένας από τους λόγους που ο Βενιζέλος αν και είναι ικανός πολιτικός δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αγαπητός.
  37. ποιοι έσπευσαν να υποστηρίξουν άμεσα τον Εβαγκέλης; τα φαντάσματα του παρελθόντος : ο "φούσκας" Νεονάκης, ο πολιτικά νεκραναστημένος Σουμάκης, ο "καρικατούρα μάνατζερ" Βερελής, ο αποτυχημένος στις εκλογές Χριστοδουλάκης, ο οπορτουνιστής Μπίστης, ο Πρωτοπαπά(ρα)ς και οι Τσουκατοπανταγιάδες που ετοιμάζονται για θριαμβευτικό come-back .
  38. κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει στον Εβάγκελος ότι είναι άλλο πράγμα η ρητορεία (= η τέχνη της παραπλάνησης δια των λόγων) και άλλο η ρητορική (= η τέχνη της πειθούς δια του λόγου).
  39. ο Εβαγκέλης είναι μια φούσκα που πρέπει να ξεφουσκώσει ή να σκάσει.
  40. το "βουλευτικό ασυμβίβαστο" που εισήγαγε, έδιωξε τους πετυχημένους επαγγελματίες από τη Βουλή και τη γέμισε με "ανεπάγγελτους" πολιτικούς δέσμιους της καναλαρχίας, από τους οποίους εξαρτάται πλέον η επιβίωσή τους (όποια πέτρα κι αν σηκώσεις κοντά στον Εβαγκέλης, περιέργως νταβατζήδες θα βρεις). Ο Εβάνγκελος στεγανοποίησε το σύστημα-Πασόκ για να μην προκύψει καμιά υποψηφιότητα στη μάχη διαδοχής, από κάποιον καταξιωμένο επαγγελματία. Μοναδικός του αντίπαλος ήταν και είναι ο Γ. Παπανδρέου τον οποίον και θα έκαιγαν, παραδίδοντάς του "το περίφημο δαχτυλίδι" το 2004 με σκοπό να "τον κάψουν".

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mon cher exastal,
De quoi te mêles-tu aux affaires de PASOK , depuis le moment où tu ne le soutiens et tu ne le votes?
Y-a-t'il des intêrets particuliers?

Si j'étais toi,c'est-à-dire si je votais ND,je ne m'occuperais jamais d'un autre parti,pourquoi m'y intéresser?

Φίλε exastal
Γιατί ανακατεύεσαι στα πράγματα του ΠΑΣΟΚ,απο τη στιγμή που ούτε το σηρίζεις ούτε το ψηφίζεις;Υπάρχουν συγκεκριμένα ενδιαφέροντα;

Αμα ήμουνα εσύ,αν δηλαδή ψήφιζα ΝΔ,ποτέ δεν θα ασχολούμουνα με το τι συμβαίνει σε ένα άλλο κόμμα,γιατί να ενδιαφερθώ;

ΥΓ:ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ",ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ.

Παπουτσάκης είπε...

καλά δεν μ' ενδιαφέρει ποιός θα είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και άρα υποψήφιος Πρωθυπουργός της πατρίδας μου;
Τι λέτε ρε;
Πάλι σας έπισασε η ιδιοκτησιακή αντίληψη περί εξουσίας και δημοκρατίας;
Μουσιέ καθηγητά,
φυσικά και ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και με ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ και πάνω απ' όλα με αφορά ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Πάλι ζοριζόμαστε;
Δε μας βγαίνει ο Benny Hill έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Όλους τους Έλληνες αφορά ποιός θα είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο ανώνυμος 8:41 έχει άδικο.
Σε λίγο τέτοιοι ανώνυμοι θα μας απαγορεύουν και να λέμε την άποψή μας. Διακατέχονται από ένα νέου τύπου σύνδρομο Βενιζέλου:"είμαι ο αρχηγός της δημοκρατικής παράταξης" και "θα εξαφανίσω τους τζουμάκες της παράταξης δημοκρατικά".
Δεν περνά ο Ευαγγελισμός του Τούρκογλου στην μπολογκόσφαιρα.

Ανώνυμος είπε...

Τα πολυσυζητημένα κέντρα επιρροής με αιχμή του δόρατος τα νταβατζίδικα ΜΜΕ δεν φτουράνε πια όπως παλιότερα στις αρχέα δεκαετίας 90. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι διαφορετική και το "κοινό" τα αντιμετωπίζει με δυσπιστία. Οι πάντες γνωρίζουν ότι πίσω από τα ΜΜΕ υπάρχουν τεράστια κεφάλαια που διψούν για περισσότερο χρήμα. Υπάρχουν Λαμπράκηδες, Τεγόπουλοι και τερατοΜπόμπολες που κοιτάζουν μέσα από το Πασόκ την εξασφάλιση και επαύξηση των κερδών τουθς εις βάρος του ελληνικού λαού.

Ανώνυμος είπε...

Το Mega τσάνελε κράτησε υπερβολικά προβοκατόρικη στάση υπέρ Bennyζέλου που προκάλεσε και εντυπωσίασε.
Αυτό έκαμε και κάνει πολύ κακό στο Benny λέγε με Ευάγγελος.

Ανώνυμος είπε...

Δε λες πουθενά για τις ύποπτες διασυνδέσεις οικονομικές, του γελοίου Μπένυ Χιλλ της Ελλάδας με την Singular. Θα σου στείλω στοιχεία. Είναι πολύ επικίνδυνος ο τύπος.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να αναφέρεις το πραγματικό επώνυμο του Βενιζέλου που ήταν Τούρκογλου και για λόγους ευνόητους το μετέτρεψε σε Βενιζέλος. Ξευτέλισε ο τουρκόσπορος τον Εθνάρχη!

Ανώνυμος είπε...

Ο Βενιζέλος είναι παντρεμένος με τη Λίλα Μπακατσέλου, κόρη του πολυνταβατζή της Βόρειας Ελλάδας Μπακατσέλου στενού συνεργάτη των Αθηναϊκών κέντρων παραεξουσίας, κυρίως βλέπε Μπόμπολα. Τόμπολα γίναμε.

Ανώνυμος είπε...

Στη Θεσσαλονίκη πάντως 4 μέρες πριν τις εκλογές δεν υπήρχαν παπαγαλάκια..Υπήρχε ένας και μόνο-αλλά μεγάλος-παπαγάλος που διέδιδε πως το ΠΑΣΟΚ,σύμφωνα με κρυφή δημοσκόπηση που γνώριζε,προηγείτο 0,6% πανελλαδικά και έτσι μια χαλαρή ψήφος δεξιά η αριστερότερα δε θα έκανε μεγάλο κακό στο κίνημα..
Εντελώς τυχαία αυτός o παπαγάλος είναι ο πεθερός του Βενιζέλου και εκδότης της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της βόρειας Ελλάδας..

Ανώνυμος είπε...

Πολύς λόγος γίνεται για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ε. Βενιζέλο. Ανεξάρτητα από το αντιαισθητική σκηνική παρουσία του, (η οποία διορθώνεται με ένα καλό αδυνάτισμα), και την ενοχλητικά ακαταλαβίστικη και ανούσια χειμαρώδη εφράδεια του (η οποία δύσκολα διορθώνεται αφού εκφράζει τον ψυχικό του κόσμο ο οποίος απότι λένε και οι ψυχίατροι μάλλον δεν αλλάζει σε αυτή την ηλικία) και η οποία δύσκολα γίνεται αντιληπτή από τη μάζα του κόσμου, εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω, για ποιό λόγο είναι ο καταλληλότερος για να αντιμετωπίσει τον Καραμανλή;
Και εξηγούμαι. Ο κ. Βενιζέλος μπήκε στο ΠΑΣΟΚ το βρώμικο 89, και ουσιαστικά η πολιτική του σταδιοδρομία αρχίζει το 93 όπου και πήρε θέση. και ερωτώ από το 93 μέχρι σήμερα στην περιφέρεια του κ. Βενιζέλου (Νομαρχία + Δήμος Θεσσαλονίκης) εκλέγεται κάτι άλλο εκτός της ΝΔ και δεν το θυμάμαι; Μήπως με τη στήριξη ή ανοχή ή ανικανότητα του κ. Βενιζέλου γίνεται αυτό;. Εδώ δεν είναι ικανός (ή δεν θέλει) να αντιμετωπίσει τη Δεξιά στην περιφέρεια του μπορεί να του εμπιστευθεί κανείς και τις άλλες περιφέρειες της ελλάδος;Εγώ πάντως όχι. Και σαν εμένα υπάρχουν πολλοί!!!!
Ένας πολίτης της δεύτερης ταχύτητας

http://press-gr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΙΣ '


ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;;


ΨΗΦΙΣΕ



ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ


ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ;

Ευάγγελος Μπουχεσίογλου(κανονικό)
η
Τσουτσούρ Ντουλάπ (τούρκικο)
η
Βάγγος Πατσοκοιλιάς(λαικό)
η
το κολάντερο που δεν σταματά(ινδιάνικο)
η
Βαζέλ Μπουχεσόλ Παπαντώ
(καλιτεχνικό)
η
Βαγγέλω Κλασοπαπαδιά
(τραβεστοχριστιανικό)
η
Βαγγέλα Φαλκονέρα
(ναυτικό)
η
Ευαγγελία Χοντροτσιμπουκίδου
(παιδί από σπίτι)
η
Λία Πισογλεντίδου
(gay actors)
η
Βαγγέλης Λαμπρακομπόμπολας
(διαπλεκόμενο)

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος
Χρήστος Λαμπράκης

Αντιπρόεδρος
Γεώργιος Μπόμπολας

Διευθύνων Σύμβουλος
Αλέξανδρος Μπακατσέλος

Αν. Διευθύνων Σύμβουλος
Νικόλαος Μπακατσέλος

Μέλη
Δαμιανός Χατζηκόκκινος
Παναγιώτης Χρυσικάκης
Φώτιος Μπόμπολας
Αλέξιος Σκαναβής
Γεώργιος Μπακατσέλος
http://www.dol.gr/kl_biomix.htm#ekd

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς και το άρθρο του exastal για τον Βενιζέλο και τα σχόλια που ακολουθούν δεν αντέχουν σε σοβαρή πολιτική ανάλυση ούτε δείχνουν σοβαρό πολιτικό προβληματισμό. Είναι απ' αυτά που λέμε "λόγια του κώλου". Τι να πεις, τι να σχολιάσεις, τι να απαντήσεις!...

Ανώνυμος είπε...

Εάν είναι λόγια του κώλου δεν πειράζει. Σκέψου όμως ο κώλος να είναι του Βενιζέλου; Τότε μας πειράζει και μάλιστα πολύ. Μακριά κι' αγαπημένοι.

Ανώνυμος είπε...

Η υποψηφιότητα Βενιζέλου έβγαλε στον αέρα τον εφιάλτη της διαπλοκής που κυνηγά το Πασόκ (όχι άδικα φυσικά).
Σκεφτείτε τι έχει να γίνει έτσι και γίνει πρόεδρος του Πασόκ ο Βενιζέλος, το πιόνι της διαπλοκής...Χαμός, σεισμός.....χοντρός!

Rodia είπε...

Παρεξήγη φίλε μου. Δεν είχα το Μπέννυ στο νου μου όταν έγραφα για τη Μικρή Λουλού. Ηταν ένα γενικής φύσης σχόλιο το ποστ -όχι εξειδικευμένο!
:-)

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο είναι πολύ καλό απλώς σε κάποια σημεία επαναλαμβάνεται. Εκεί θέλει ένα δεύτερο κοίταγμα.Επίσης σε κάθε απαρίθμιση χρειάζεται μικρότερο κείμενο για να μπορέσουμε να το αντιγράψουμε και το διαδώσουμε. Περιμένουμε το update του κειμένου.
Ευχαριστώ και θα σεινεισφέρω και εγώ στη συντόμευσή του. Πάντως δίνει από μόνο του καλό υλικό.

Παπουτσάκης είπε...

rodia είναι ολοφάνερο ότι το κείμενό σου δεν αφορά Benny αλλά μου έδωσε το κίνητρο και τον παραλληλισμό. Αν σε ενοχλεί να σπάσω τη σύνδεση με το κείμενό σου.
Βασίλης Παπουτσάκης

Παπουτσάκης είπε...

νομίζω είναι προτιμότερο να αποφεύγουμε τις ύβρεις.
δεν θέλω με τίποτα να λογοκρίνω σχόλια. έπειτα γιατί άραγε οι ύβρεις κρύβονται στην ανωνυμία; πολύ εύκολο φαίνεται σαν στάση σχολιασμού!

Ανώνυμος είπε...

εμείς στηρίζουμε τον τρίτο πόλο, δηλαδή την εύα καϊλή:

http://fasistes.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω σε ποια σχολεία ήταν μαθητής στη Θεσσαλονίκη σε κανένα βιογραφικό του μιας και όλα τα βιογραφικά του που υπάρχουν στο διαδίκτυο λένε «Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 1.1.1957 και μπήκε στη Νομική Θεσσαλονίκης το 1974». Αντίθετα με μια απλή αναζήτηση μπορεί κανείς να δεί πχ. ότι ο Τιτάνας τελείωσε το Πειραματικό Αθηνώ και ο GAP το Κολλέγιο Αθηνών κλπ. Γιατί άραγε ο Μπένυ δεν μας λέει ποιό σχολείο τελείωσε ... μήπως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά;

Rodia είπε...

Κάποτε κάποιος ρώτησε ένα στρατηγό γιατί έχασε τον πόλεμο και εκείνος απάντησε: - Για τρεις λόγους. Πρώτον, δεν είχαμε κανόνια, δεύτερον... Ωπ! τον διέκοψε ο ερωτών, «ο πρώτος λόγος αρκεί».

Ετσι και εδώ, ένας λόγος είναι αρκετός! π.χ. το «είναι αυτοσκοπός του, η εξουσία» εμένα μου περισσεύει.

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ = ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ+ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ
+ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ
ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ=ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ+ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ+ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ
ΝΑ ΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ ΜΠΡΑΣΕΛΕ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ=ΤΣΑΤΣΟΣ+ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΛΟ ΜΠΡΑΣΕΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΚΗΣ .........Η ΑΛΛΗΣ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

και εσεισ ψαχνετε ακομη στα σχολικα τετραδια..........

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω λόγια αέρα και ΄΄Κατίνας΄΄ ,ειδικά οι 40 λόγοι που δεν ψηφίζω Β.Βενιζέλο!!!
-Δίνεται μεγάλη έμφαση σε αστεία,γελοία πράγματα...εξωτερικές εμφανίσεις κλπ.
Αν ήταν έτσι θα βάζαμε να μας κυβερνούν μανεκέν,καθηγητές πανεπιστημίου και μοντέλα.
Λυπάμαι κάνετε λάθος-θη,μάλλον από φανατισμό.
Τι να πω άλλο..

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι δυο ζητήματα που έδρασε αρνητικά ο Βενιζέλος.
1) Έκανε νόμο (ως υπουργός δικαιοσύνης)με τον οποίο η απιστία δημοσίου λειτουργού από κακούργημα έγινε πλημμέλημα. Αποτέλεσμα πολλές υποθέσεις σοβαρές παραγράφηκαν.
2) Ως υπουργός πολιτισμού καθυστέρησε ανεπανόρθωτα να αρχίσει δημοπρατήσεις Ολυμπιακών έργων με αποτέλεσμα μετά να τρέχουμε και να μη προλαβαίνουμε και να γίνονται απευθείας αναθέσεις. (Είχε μάλιστα ερωτηθεί "γιατί δεν ξεκινάει κάτι για τους Ολυμπιακούς" και απάντησε βέβαιος για τον εαυτό του ότι δεν θα κάνουμε ...βιαστικές ενέργειες).
ΜΝΗΜΩΝ