Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Τι θα πει γεννήθηκε ως Jeffrey Papandreou στο St Paul της Minnesota; Και γιατί κάποιοι ενοχλούνται όταν λέμε το Γιώργο, Τζέφρυ;

Από το answers.com:
Early life George Papandreou (American-Greek politician):He was born as Jeffrey Papandreou in St Paul, Minnesota, in the United States, where his father, Andreas Papandreou, then held a university post. His mother is American-born Margaret Papandreou, née Chant. He was educated at schools in Toronto, Ontario, Canada, at Amherst College in Massachusetts, Stockholm University, the London School of Economics (LSE), and finally at Harvard University. He has a Bachelor of Arts degree in sociology from Amhest and a Μaster's degree in sociology from the LSE. He was a researcher in immigration issues at Stockholm University in 1972-73. He was also a Fellow of the Foreign Relations Centre of Harvard University in 1992-93.
JEFFREY ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ... (Ή ΑΛΛΙΩΣ, ΠΩΣ Ο JEFFREY ΕΓΙΝΕ GEORGE (YIORGOS)...
Μέχρι σήμερα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να είναι υπερήφανοι για τον Πρόεδρό τους και να τον αποθεώνουν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό (φωνές, ανέμισμα σημαιών και κόρνες) όταν στις συγκεντρώσεις τους λέει "στις κάλτσες", "επιβλεβλαμμένο", "μηδέν στο πηλήκιο", "η επόμενη κυβέρνηση της κυβέρνηση του ΠΑΣTΟΚ", "πάση Θεού" ή εκείνο το αμίμητο "μου λένε πολλοί δεν μπορεί, μιλάω στο δρόμο, πολλοί μου λένε, δεν μπορεί τίποτα"...
Σε αυτό το παραληρηματικό κοινό, φαινόταν περίεργο το ότι όλος ο υπόλοιπος ελληνικός λαός θεωρεί αυτόν τον πολιτικό, χαζούλη και αμερικανάκι. Τους φαινόταν προσβλητικό που πολλοί τον αποκαλούν Jeffrey. Κι όμως, πόσοι γνωρίζουν ότι το όνομα αυτό είναι κατοχυρωμένο και στις εγκυκλοπαίδειες και όλοι οι Αμερικάνοι αξιωματούχοι τον αποκαλούν έτσι;
Διαβάζουμε στο http://www.answers.com/topic/george-papandreou-junior ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι "Έλληνας πολίτης αμερικανικής καταγωγής" και στη συνέχεια ότι "γεννήθηκε ως Jeffrey Papandreou στο St Paul της Minnesota, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου είχε πανεπιστημιακή θέση. Μητέρα του είναι η αμερικανίδα Μαργαρίτα Τσαντ". Στη συνέχεια του κειμένου, γίνεται αναφορά σε σπουδές του Jeffry στα πανεπιστήμια Τορόντο, Μασαχουσέτης, Στοκχόλμης, Λονδίνου, Χάρβαρντ, κάνοντας βέβαια και τον πιο καλόπιστο αναγνώστη να αναρωτηθεί τί έκανε εκεί ο Jeffrey και τί γράμματα έμαθε...
Είναι επίσης γνωστό ότι οι Αμερικανοί παράγοντες αποκαλούν ακόμα και σήμερα το Γιωργάκη, Jeffrey. Γιατί αυτό; Πρώτον, για να του υπενθυμίζουν ότι εκεί γεννήθηκε και τη χώρα αυτή απαιτούν να υπηρετεί. Δεύτερον, επειδή το όνομα αυτό προσομοιάζει σε ονόματα που δίνουν οι άνθρωποι στα σκυλάκια, για να του δείχνουν μες στα μούτρα ότι τον θεωρούν σκυλάκι τους...
Και θα ρωτήσει κανείς: και τί μπορεί να κάνει ο ελληνικός λαός; Να αλλάξει τη γνώμη των Αμερικανών για το Γιωργάκη; Η απάντηση είναι όχι. Μπορεί όμως ο ελληνικός λαός να φροντίσει για κάτι άλλο. Να μην κάνει σε καμία περίπτωση το σκυλάκι, Πρωθυπουργό της πατρίδας μας...

30 σχόλια:

stefanos είπε...

Νομίζω ότι είναι ώρα να βάλουμε την ηγεσία του ΚΚΕ στη θέση του. Αρκετά έχουμε ανεχθεί την από μέρους του καπηλεία του όρου Αριστερά και την αυθεντία (που μας μοστράρουν) στην ιδεολογική καθαρότητα και την εντιμότητα που οι άρχοντες του Περισσού, επιφυλάσσουν για τους εαυτούς τους. Πρέπει να αντιληφθεί η κ. Παπαρήγα ότι προσβάλει με τον τρόπο που μιλάει. Οι ύβρεις και τα κοσμητικά επίθετα που εξαπολύει κατά του ΠΑΣΟΚ, δεν αποτελούν μόνο πρόκληση προς την ηγεσία του Κινήματος και τα οργανωμένα μέλη του, αλλά και ύβρη προς τους πολίτες που το ακολουθούν και το ψηφίζουν. Να μου επιτραπεί να δηλώσω ότι αν όχι περισσότερο, τουλάχιστον είμαι εξίσου Αριστερός με την κ. Παπαρήγα (και ιδεολογικά, και πρακτικά, και αισθητικά). Κατά συνέπεια να σταματήσει τους απαράδεκτους λαϊκισμούς και κυρίως τις βωμολοχίες.
Η συγκεκριμένη κυρία, και Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, μιλώντας στη Θεσσαλονίκη, είπε ότι ο Κ. Καραμανλής και ο Γ. Παπανδρέου έχουν μοιραστεί μεταξύ τους, τους ρόλους του «καλού» και του «κακού» και τους παρομοίασε με τους Μάλλιο και Μπάμπαλη, τους γνωστούς βασανιστές της χούντας.
Η παρομοίωση αυτή δεν είναι ατυχής, είναι φρικτή, για κάθε αριστερό ή δεξιό δημοκρατικό πολίτη. Είναι πολύ πιθανόν ο κ. Καραμανλής και ο κ. Παπανδρέου να πολιτεύονται λάθος, αλλά δεν μπορεί να βλάπτουν την Ελλάδα, την Αριστερά, τη Δημοκρατία, με τον τρόπο που έβλαψαν οι Μάλλιος και Μπάμπαλης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΣΚΕ



Η Π.Α.Σ.Κ.Ε. ως ηγεμονεύουσα – με την πολιτική έννοια του όρου – δύναμη στο Σ.Κ. είχε και έχει αυξημένες ευθύνες για το χθες και το σήμερα, αλλά κυρίως για το αύριο των δυνάμεων της εργασίας και των συνδικάτων.

Η επιδίωξή μας είναι πρωτίστως ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Επιδιώκουμε να βελτιώσουμε την παρουσία και τη δράση μας μέσα στις τάξεις του εργατικού κινήματος, να συμβάλλουμε στην εδραίωση της δικής του αυτόνομης στρατηγικής, να εξειδικεύσουμε πολιτικές και να συμφωνήσουμε μορφές και μεθόδους παρέμβασης, οι οποίες θα στηρίζονται στη συμμετοχή των εργαζομένων και ταυτόχρονα θ΄ αποδίδουν τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Οι στόχοι και οι αρχές που επέβαλαν την ίδρυσή της παραμένουν σταθερές στο πέρασμα του χρόνου και συνδέονται αρμονικά με τη γενέθλια διακήρυξη του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) στο οποίο η Π.Α.Σ.Κ.Ε. αναγνωρίζεται ως βασική κοινωνική συνιστώσα.

Η Π.Α.Σ.Κ.Ε. είναι η συνδικαλιστική παράταξη των Ελλήνων εργαζομένων, η οποία προσδιορίζεται και εντάσσεται στο προοδευτικό – δημοκρατικό σοσιαλιστικό κίνημα της χώρας μας.

Εκφράζει στα πλαίσια των διακηρυγμένων στόχων και αρχών της τις δυνάμεις της μισθωτής εργασίας και επιδιώκει τη συγκρότηση ευρύτερων μετώπων και συμμαχιών με δυνάμεις του πνεύματος, του πολιτισμού αλλά και με κοινωνικές ομάδες και στρώματα (αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νεολαία, μικροβιοτέχνες, επαγγελματίες κ.ά.)

Η Π.Α.Σ.Κ.Ε. ως μεγάλη παράταξη των εργαζομένων δεν συγχέει τη συνδικαλιστική δράση με την κομματική ιδιότητα. Κάθε μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. υποχρεούται να συμμετέχει ως ενεργό μέλος της Π.Α.Σ.Κ.Ε. ενώ δεν υπάρχει καμία αντίστροφη υποχρέωση για όσους μέλη ή φίλους συστρατεύονται στην Π.Α.Σ.Κ.Ε.

Η κομματική ιδιότητα δε δημιουργεί δικαιώματα για οποιουδήποτε είδους
εξατομικευμένη ειδική μεταχείριση απεναντίας «γεννά» περισσότερες υποχρεώσεις. Η Π.Α.Σ.Κ.Ε., οι φίλοι και τα μέλη της δεν εξαντλούν την δράση τους μόνο στον συνδικαλιστικό χώρο αλλά συμμετέχουν ενεργά στα κοινωνικά, πολιτιστικά και πολιτικά δρώμενα του χώρου και της περιοχής τους.

Η Π.Α.Σ.Κ.Ε. αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο για κοινές συσκέψεις και δράσεις με εκπροσώπους των κινημάτων της περιοχής που δραστηριοποιούνται, οργανώσεις γυναικών, τοπικής αυτοδιοίκησης, ανέργων, ευπαθών ομάδων κλπ για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και σχεδιασμό κοινής δράσης.

Αυτή η γενικότερη δράση των συνδικαλιστικών στελεχών μπορεί και πρέπει να βρίσκει έκφραση και σε άλλους αντιπροσωπευτικούς θεσμούς (Τοπική και Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση – Επαγ.Ενώσεις – Κοινοβούλιο κλπ).

Σε κάθε περίπτωση πάντως τα συνδικάτα δεν έχουν ως στόχο να λειτουργούν ως «προθάλαμος» για ικανοποίηση ατομικών επιλογών και κυρίως η επιτρεπτή μετάβαση σε άλλο αντιπροσωπευτικό θεσμό πρέπει εφόσον συνδυάζεται με αξίωμα να συνοδεύεται από παραίτηση από τα συνδικαλιστικά αξιώματα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Στεφανέ το Πασοκ είναι τελικά ο εκφραστής της αριστεράς τελικά; δηλαδή το κατ εξοχήν κόμμα του καπιταλισμού πρέπει να πάρει τα ηνία της αριστερά;

F5PILOT είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

KEEP SLEEP,PILOT!!!!!!!!
HO.HO.HO.HO.!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Περσινά φυλλάδια του ΠαΣοΚ εμφάνισε σαν φετινά ο Κουμουτσάκος. Προσπάθησε να πληροφορίσει ότι το ΠαΣοΚ παραπληροφορεί... Τέλος πάντων, βγήκε ο Παπακωνσταντίνου και τους έκανε ρεζίλι. Γιατί ρε παιδιά εκεί στη Ρηγίλλης δεν αποφασίζετε να σοβαρευτείτε..
...το ένα λάθος μετά το άλλο. 'Η το έχετε πάρει απόφαση ότι χάνετε τις εκλογές ή θέλετε να εκθέσετε τον Καραμανλή. Τώρα ποιος ωφελείται γι αυτό; Μην είστε τόσο σίγουροι ότι είναι αυτός που φαίνεται...

stefanos είπε...

Είπαμε...
να δούμε τα σποτάκια με τα παπαγαλάκια…
Είπαμε… να αντέξουμε τη ΝΕΤ
να μας δείχνει τον Κουμουτσάκο
σε φροντιστηριακές αναλύσεις
των κειμένων του ΠΑΣΟΚ
Όμως η σημερινή (24/9/09)
ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ στο Αιγάλεω
ξεπέρασε τα όρια!
Ηλικιωμένες κυρίες χαριτωμένα ενδεδυμένες,
(αυτό το «παλ» κίτρινο με τρέλανε)
μικρομεσαίοι αστοί σε σπορτίβα εκδοχή,
μαθήτριες καθισμένες
σαν φρόνιμα αγγελούδια του Βερονέζε,...
Και ο μικρομεσαίος χοντρός
ντυμένος στο καρμίρικο κοστουμάκι
(ίδιος με σας είμαι, βρε)…
να κινείται με την αυτοπεποίθηση
ηθοποιού που έχει πάνω από 500 παραστάσεις
στο συγκεκριμένο έργο…
Ερωτήσεις – απαντήσεις κουρδισμένες
σαν να ρέει ένα ήρεμο ποταμάκι…
Όλοι καθισμένοι σαν καλά παιδιά
που ποζάρουν σε σοβιετικό poster!
Μια ονειρική γειτονιά,
στημένη και οργανωμένη
όπως οι Τσολιάδες
που φρουρούν τον Άγνωστο Στρατιώτη...
……………………..
Ίσα από δω, ρε!

Παπουτσάκης είπε...

F5PILOT

σε παρακαλώ μην βρίζεις!
Δέχομαι πολλά παράπονα για τον τρόπο που κακοποιείς την ελληνική γλώσσα και γιατί σου επιτρέπω να "συμπεριφέρεσαι" έτσι!

Σε παρακαλώ σταμάτα να βρίζεις γιατί προσωπικά χαλάς την αισθητική μου.

Ευτυχώς η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια που επιτρέπει την αποφυγή ύβρεων και χουλιγκανισμού....

Άρχισα να πιστεύω ότι ο ρόλος σου εδώ μέσα είναι η αλοίωση της αισθητικής του blog και η στημένη προβοκάτσια.

Σε παρακαλώ πάρα πολύ σταμάτα να βρίζεις.......

stefanos είπε...

@ Άγνωστε
(Σεπτ.24, 2009, 9:28 μμ)
Στο σχόλιο μου
δεν διεκδικώ δάφνες αριστεροσύνης
για το ΠΑΣΟΚ...
Αυτό το αφήνω στο Εθνικό του Συμβούλιο.
Μιλάω για το πως αισθάνομαι ΕΓΩ!
Μιλάω ακόμη για την κ. Παπαρήγα
που προσβάλει τους πάντες με ύβρεις
λες και αυτή κατέχει κάποια ιδιαίτερη
θεϊκή δύναμη ή θεϊκό «ελεύθερο».
Μιλάω για την Superwoman
που υπερασπίζεται κατ' αποκοπή
την εργατική τάξη.

F5PILOT είπε...

@exastal

Βγάλε το σκουφί σου και κτύπα με. Μη μιλάς για προβοκάτσιες.
Βασιλάκη αν θα δεις δεν βρίζω κανέναν προσωπικά αν δεν προκληθώ.
Όπως βλέπεις είμαι μόνος με διαφορετική άποψη και κάποιοι ενοχλούνται. τι να κάνουμε όλοι πρέπι να έχουμε την ίδια άποψη;

Παπουτσάκης είπε...

Δεν ενοχλείται κανένας.
Απλά μην βρίζεις.
Εσύ έφερες τις ύβρεις
εδώ μέσα
και δεν μ' αρέσει.

Σταμάτα να βρίζεις.

F5PILOT είπε...

Βασιλάκη ρίξε μια ματιά στα σχόλια του θέματος.

Τραγική γκάφα Παπανδρέου για «δήθεν αύξηση μισθών προεκλογικά»

Μπαίνω πρωί να μιλήσω και με βρίζουν τι θες να κάνω; Να γυρίσω και το άλλο μάγουλο;
Νομίζεις εμένα μου αρέσει;

Παπουτσάκης είπε...

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ύβρεις. Μερικές φορές σαρκάζω αν και δεν μ' αρέσει ο σαρκασμός. Πολλές φορές διορθώνω κείμενα έπειτα από λίγες μέρες όταν διαπιστώσω ότι "ξέφυγα".

Όμως για το συγκεκριμένο κείμενο χρησιμοποίησα ακριβώς τη φρασεολογία Πασόκ σε nonpaper ή υλικό που διακίνησε στο internet. Το ίδιο το Πασόκ, έτσι;

Το κείμενο είχε ως εξής:
ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ DEBATE. ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ.

1. Ο κατήφορος τους δεν έχει τέλος. Απορούμε ποιοι είναι αυτοί που βάζουν τον πρωθυπουργό να λέει τόσο χοντροκομμένα ψέματα που φτάνουν τα όρια της πολιτικής εξαπάτησης. Έκανε λόγο χθες ο αποχωρών πρωθυπουργός, που επί των ημερών του κάηκε η μισή Ελλάδα, ότι το 2002 ο Γιώργος Παπανδρέου συνυπέγραψε απόφαση «για τον αποχαρακτηρισμό δασικής έκτασης που είχε κηρυχθεί αναδασωτέα!»

Σ' αρέσει το ύφος του Πασόκ; Από αυτό επηρεάστηκα!

F5PILOT είπε...

@exastal
Δεν μιλώ για σένα. Άλλοι είναι που βρίζουν και όταν τους αρχίζω σου παραπονούνται.

Παπουτσάκης είπε...

Προσωπικά δηλώνω ότι δεν έχω χρόνο να μπαίνω στα σχόλια αλλά έχω πολλά παράπονα για σένα και από Πασόκους που προσβάλλονται με το ύφος σου!

Νομίζω ότι με διαβάζουν περισσότεροι Πασόκ από ΝΔ! Και δε νομίζουν ότι αυτή τη στιγμή χρειάζονται τέτοιο προκλητικό ύφος!

F5PILOT είπε...

@exastal
Καλά μην ορκίζεσαι.
χαχαχαχα

Παπουτσάκης είπε...

Μου λένε ότι είμαι από τα πρώτα σε αναγνωσιμότητα blogs στην Κρήτη.
Αν νομίζεις ότι η Κρήτη ψηφίζει ΝΔ τότε βρίσκεσαι αλλού!
Είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση είναι πολύ χαλαρή και δεν έχει καμιά σχέση με τον φανατισμό που σέρνουν κάποιοι στο διαδίκτυο.
Δε νομίζω ότι πρέπει να ορκιζόμαστε γι' αυτά που λέμε.
Εντυπώσεις καταγράφουμε από την οπτική γωνία του καθενός.....

F5PILOT είπε...

@exastal

Ποιοί; Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ;
Ναι ναι είσαι πρώτος από το τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Το exastal είναι το πρώτο blog στην Κρήτη
και ένα από τα δημοφιλέστερα στην Ελλάδα.

Και διαβάζεται και από ΝΔ και από Πασόκ, αλλά άρθρα του αναδημοσιεύονται και σε αροστερά blog και εφημερίδες.

Το exastal κινείται σταθερά στις θέσεις μεταξύ 20 και 25 σε αναγνωσιμότητα στα ελληνικά blogs.

Ένας φίλος

http://100greekblogs.blogspot.com/

http://www.alexa.com/siteinfo/http%3A%2F%2Fexastal.blogspot.com

Σε όλα τα ελληνικά sites η θέση του exastal είναι 1403
Και σε όλο τον κόσμο είναι 205.171 με ισχυρές τάσεις ανόδου....

F5PILOT είπε...

Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και στέλνουν οι Φαυλόπουλοι και Καρούμπαλοι τους εισαγγελείς στα blog γιατί επιβεβαιώνουν την κατάρευση της ΝΔ.
Περίομενε κανείς τίποτα αλλό απο τους χουντοφασίστες;

Ανώνυμος είπε...

4 ΟΚΤΩΒΡΗ ........10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.......ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ........ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.Α.Π.::
ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ.......ΟΥΠΣ ΣΟΡΥ.. ΕΙΜΑΙ Ο Γ.Α.Π. ........ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.....................
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ << ΧΑΛΑΣΑΝ>>!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Είμαστε μαζί με τους bloggers που αυτή την ώρα δέχονται επίθεση...

Είσαστε μαζί ή όχι;

socrates είπε...

Όσο παίζεις αυτό το βρώμικο ρόλο θα στα χώνω:

ΑΛΛΟΣ ΚΑΣΕΤΑΚΙΑΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ.
Ρε ανεγκέφαλο προβατάκι, πώς μπορεί ένα άτομο να επιλέξει τέτοιο ρόλο στη ζωή του;
Όταν σε ρωτάνε τί δουλειά κάνεις, εσύ τί λές;
Διανέμω στα διάφορα blogs αυτά που μου δίνουν από την Ιπποκράτους;
Δεν τα γράφω εγώ, μου τα δίνουν οι άλλοι, ξέρεις, οι έξυπνοι από το κόμμα.
Εγώ είμαι ο κουβαλητής, κάνω τη λάτρα.
Ο ταχυδρόμος, ρε παιδίμου, πώς να στο πώ;
Είναι δουλειά, φίλε μου, αυτή ή η ανθρώπινη ξεφτίλα;
Και, σε τελική ανάλυση, νομίζεις ότι επηρεάζεις κανένα με αυτές τις αηδίες.
Είναι σαν να διαβάζεις το Πρώτο Ψέμμα, ξέρεις τί θα διαβάσεις παρακάτω ΠΡΙΝ καλά-καλά γυρίσεις την επόμενη σελίδα.
Αυτά συμβαίνουν όταν ο άνθρωπος δεν έχει αυτο-εκτίμηση.
Μπέε!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ,ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΚΗΦΗΝΑ;

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΙΡ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2009
Σέ πανικό πλέον στό ΠΑΣΟΚ. Αρον άρον αποσύρουν τά φυλλάδια με τά ψέματα απο τα προεκλογικά τους περίπτερα. Προλάβετέ τα...


Λίγο οι δημοσκοπήσεις, λίγο η παροιμειώδης γκαφατζίδικη ροπή τού επιτελείου τού συστήματος Παπανδρέου, λίγο ο Χρυσόγελος, λίγο ο Τσίπρας (λίγο το κρασί, λίγο η γλυκιά νυχτιά κλπ), πέφτουν λόγω πανικού απο την μία γκάφα στήν άλλη....
Από εκεί πού έλεγαν ότι η ΝΔ κάνει λάθος με το θέμα τών φυλλαδίων (τα είχαμε εκδώσει παλιότερα κλπ) τώρα τρέχουν πανικόβλητοι να τα αποσύρουν...
Συλλεκτική αξία θα έχουν σέ λίγο τα φυλλάδια με τα ψέματα...
Προλάβετε ...

Διαβάζουμε στην Ναυτεμπορική...
Συνειδητή προσπάθεια παραπλάνησης του λαού και αναξιοπιστία καταλόγισε στον κ. Γιώργο Παπανδρέου ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, επανερχόμενος στο θέμα με το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες.

Απαντώντας στον εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος έκανε λόγο για γκάφα της ΝΔ, υποστηρίζοντας πως το φυλλάδιο αυτό είναι περσινό, σημείωσε: «Σας συνιστώ αυτό το φυλλάδιο να το κρατήσετε γιατί αποκτά συλλεκτική αξία, καθώς σήμερα το ΠΑΣΟΚ το απέσυρε μαζικά από τα προεκλογικά του περίπτερα».

Ανέφερε ακόμη πως τα φυλλάδια στο πίσω μέρος έχουν διεύθυνση Ιπποκράτους 22, που σημαίνει ότι εκδόθηκαν μετά την μετεγκατάσταση του ΠΑΣΟΚ, που έγινε πριν από μερικούς μήνες και σίγουρα όχι πριν από ένα χρόνο. Πρόσθεσε επίσης ότι το θέμα δεν είναι τα φυλλάδια ή ο χρόνος έκδοσης, αλλά ότι η δήθεν εξειδικευμένη πρόταση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ψευδής.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε αναφορά και σε άλλο ένα φυλλάδιο του κόμματος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το οποίο, όπως ανέφερε, περιέχει την πρόταση για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων μέχρι το τέλος του 2009. «Ο κ. Παπανδρέου είχε μιλήσει για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για ένα χρόνο. Πού είναι η αλήθεια; Ποιός λέει ψέμματα; Γνωρίζουν τι λένε;» συμπλήρωσε

Και καταλήγοντας, τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόγραμμα, αλλά μόνο προπαγάνδα».

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΟΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Τι έχουμε νευράκια νευράκια ξεβράκωτε. Πόσο μ΄αρέσει όταν ξεφτιλιζω έναν φασίστα. Γράψε ως ανώνυμος τώρα ανώμαλε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΟΠΙΛΟΤΕ , ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ Η ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ;!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕ ΚΗΦΗΝΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΦΑΕ ΤΟ ΓΚΑΒΛΙ!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΑΣ(ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ )

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!