Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Βία και φωτιές και στο Στρασβούργο. Ο κ. Χρυσοχοΐδης …..

…. μέχρι στιγμής σιωπά. Αναζητά στοιχεία που θα επικαλεστεί για να ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης Καραμανλή που ευθύνεται για την βία, το αίμα και την οργή στους δρόμους της Ευρώπης. Η κυβέρνηση αντί να εξάγει ντοματάκια και κολοκυθάκια, εξάγει βία σε όλο τον κόσμο. Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναμένεται να επιρρίψει ευθύνες στον Καραμανλή προσωπικά μια και η παρουσία του και μόνο ενοχοποιείται για την δράση των κουκουλοφόρων και την κατάλυση του «ευρωπαϊκού» κράτους. Ο Καραμανλής πάει να κάμει Καμπούλ και Αφγανιστάν τις όμορφες και φιλήσυχες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Αίσχος!

Μέχρι στιγμής ο κ. Χρυσοχοΐδης σιωπά λόγω των ελλιπών στοιχείων για τον καταλογισμό ευθυνών. Τα «γραφεία τεκμηρίωσης» συλλέγουν περαιτέρω καταγγελίες για τις επαφές Καραμανλή που έχουν εξοργίσει τους κουκουλοφόρους της Ευρώπης. Ιδίως η συνάντηση Καραμανλή – Ομπάμα έχει εξοργίσει το επιτελείο του προέδρου Γιώργου που αναζητούσε φόρμουλα συνάντησης του προέδρου Γιώργου με τον πρόεδρο της "αμερικάνικης αλλαγής" πριν το ραντεβού με τον Καραμανλή. Δεν τα κατάφεραν και όπως είναι φυσικό ο πρόεδρος έχει τα μαύρα του τα χάλια! Δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν υπολογίζουν τη διεθνή καριέρα του προέδρου. Ούτε καν στη Χιλή!

Είχαν προλάβει να μαζέψουν τα τασάκια από τα γραφεία της Ιπποκράτους, για να μην σπάσει ο πρόεδρος καμιά τζαμαρία, μια και το κόμμα δεν έχει τώρα πολλά λεφτά για να την αντικαταστήσει!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μία φορά ο Γιώργος εξαφανίστηκε. Απών από παντού.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο το ότι οι πράσινοι οπαδοί εμπνέονται από τον αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ δείχνει πόσο ανεγκέφαλοι είναι.
Και την Έφη Θώδη να τους έβαζες αρχηγό πάλι θα την υποστήριζαν χωρίς να την αμφισβητούν.
Όχι και ότι έχει και καμιά μεγάλη διαφορά ο Γιωργάκης από την Έφη αλλά που λέει ο λόγος!
Τελικά είχε δίκιο ο Αϊνστάιν, είναι άπειρη η ανθρώπινη βλακεία.