Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Τι συμβαίνει μ’ αυτόν τον Τρεπεκλή και τους Παπανδρέου;

Μπερδεμένος με όλη την οικογένεια Παπανδρέου,
ο Τρεπεκλής;

Και ο Αντρίκος τον ευχαριστεί θερμά!

Ο Αντρίκος Παπανδρέου στο βιβλίο του xternality and Ιnstitutions" (έτος εκδόσεως:1998) ευχαριστεί θερμά όσους «συνέβαλαν στις προσπάθειές του με διάφορους τρόπους». Μεταξύ αυτών και τον γνωστό και μη εξαιρετέο George Trepeklis, αυτόν που εκπροσωπούσε την SAIC και ελάμβανε τεράστιες αμοιβές για την προσφορά του στην εταιρεία και για την πώληση του C4I στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Τι είδους βοήθεια παρείχε άραγε στον Αντρίκο ο George ή μήπως ισχύει η παροιμία : «Εμείς οι τρεις οι φίλοι που τρώμε το σταφύλι!»

Η οικογένεια Παπανδρέου πρέπει να μας διευκρινίσει τα όρια των «φιλικών» σχέσεων μεταξύ αυτών και του Τρεπεκλή, εκτός και αν θεωρούν ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο και όποιος ζητά εξηγήσεις είναι απλά κακοήθης ή να πάει να ζητήσει εξεταστική επιτροπή, όπως ζητάει για τα πάντα τελευταία ο Γιώργος Παπανδρέου! Ή μήπως νομίζει ότι απλά "ξεχείλισε το ποτήρι, ας γυρίσουμε σελίδα"!!!

Επίσης αν ξέρουν να μας ενημερώσουν πως γίνεται και τι ακριβώς έκανε ο Τρεπεκλής και αμείβονταν με μυθικά και προκλητικά ποσά, σε εκατομμύρια € για τις υπηρεσίες που παρείχε στην SAIC!!!

«Πολιτικές διασυνδέσεις προσέφερε ο Τρεπεκλής»

«Φωτιές»... βγάζει η αστρονομική αμοιβή των 6,5 εκατ. ευρώ που έλαβε από το ελληνικό Δημόσιο ο εκπρόσωπος της αμερικανικής εταιρείας SAIC, επιχειρηματίας Γιώργος Τρεπεκλής

Τρεπεκλής, ο φίλος του Γιώργου, που “εκπροσωπούσε” την SAIC

Γιώργος Τρεπεκλής : Ενας φίλος ήλθε απόψε από τα παλιά

O φίλος του ΓΑΠ, ο φυγόστρατος κ.Τρεπεκλής στην υπόθεση Siemens.

Δεν υπάρχουν σχόλια: