Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2007

Οδηγίες χρήσεως ή 12 βήματα για να λυγίσετε ένα κουτάλι, μόνο με το μυαλό σας

Ένας αναγνώστης του mind-energy.net μας συμβουλεύει πως να καταφέρουμε το ακατόρθωτο. Πώς να λυγίσουμε και εμείς ένα κουτάλι.

Στο προηγούμενο άρθρο του

Πώς να κάμψετε ένα κουτάλι χρησιμοποιώντας το μυαλό σας,

περιγράφει τις μέχρι τώρα εμπειρίες του. Στο νέο άρθρο του όμως μας δίνει οδηγίες χρήσεως για ευκολότερες και γρηγορότερες κάμψεις κουταλιών.

new article on mind energy


Πολλοί αναγνώστες του site ζήτησαν τις οδηγίες και αυτός τους προσέφερε και φωτογραφικό υλικό των εμπειριών του.

Όλοι μπορούμε να προσπαθήσουμε και να τα καταφέρουμε. Όποιος τα καταφέρει παρακαλείτε να στείλει στο mind@mind-energy.net τις φωτογραφίες, της προσπάθειάς του και αυτές θα αναδημοσιευτούν στον ιστοχώρο του mind energy.

Προκαταβολικά σας ενημερώνουμε ότι η ηλικία δεν έχει καμία σχέση με το αποτέλεσμα. Οι πάντες από μωρά μέχρι γέροι μπορούν να τα καταφέρουν. Τα βήματα για να λυγίσετε ένα κουτάλι είναι τα εξής:

1.
Πηγαίνετε στο συρτάρι της κουζίνας σας και διαλέξτε 10 περίπου κουτάλια. Απλώστε τα, σε ένα τραπέζι. Αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας, κοιτάξτε τα καλά, επικοινωνήστε μαζί τους και αφήστε τα, να σας μιλήσουν. Αφήστε μόνο του το κουτάλι, να σας πει ποιο θέλει να καμφθεί. (ο συντάκτης του άρθρου, πιστεύει ότι αυτό μπορεί να ηχεί λίγο αστείο, είναι όμως απαραίτητο γιατί το κουτάλι που θα λυγίσετε δεν μπορεί να είναι όποιο κι’ όποιο. Πρέπει να το γνωρίσετε καλά και να το έχετε πιάσει φιλαράκι διαφορετικά δεν πρόκειται να λυγίσει με τίποτα. Ένα χρόνο πήρε στο συντάκτη του άρθρου στο mind energy, για να ακούσει τη φωνούλα του κουταλιού).

2. Όταν αισθάνεστε ότι έχετε επιλέξει το σωστό κουτάλι τότε επιλέγετε ένα λεπτότερο, για να ξεκινήσετε την εργασία σας με αυτό και να μην πέσετε κατευθείαν στα δύσκολα.

3. Κρατήστε κατακόρυφο το λεπτό κουτάλι, εξετάστε το προσεκτικά και αρχίστε να του ζητάτε να λυγίσει με μεγάλη πίστη. Ότι του πείτε όμως πρέπει πραγματικά να το πιστεύετε. Αν δεν το πιστεύετε, ξαναγυρίστε στο πρώτο βήμα γιατί μάλλον δεν έχετε μάθει ακόμα τη γλώσσα των κουταλιών (την Κουταλική), και αυτό δεν σας αφήνει να ακούσετε το κουτάλι να φωνάζει, ότι δεν θέλει να λυγίσει.

4. Αν έχετε μάθει Κουταλική, τότε μπορείτε νάρθετε στο 4ο βήμα, που είναι το στάδιο της περισυλλογής. Αναπνεύστε μέσα και αναπνεύστε έξω. Το παν είναι η σωστή αναπνοή. Αναπνεύστε από την ενέργεια του κόσμου. Για να τα καταφέρετε πρέπει να μάθετε να βλέπετε την ενέργεια του σύμπαντος ως χρυσή σφαίρα πάνω από το κεφάλι σας. Τόσοι και τόσοι την έχουν δει από πάνω τους, σειρά σας να τα καταφέρετε.
5.
το επόμενο βήμα είναι επίσης πολύ σημαντικό. Με την αναπνοή σας πρέπει να μάθετε να αποβάλλετε έξω, τα αρνητικά σας συναισθήματα και να μάθετε να βάζετε αυτό τον ανακυκλωμένο αέρα στο ηλιακό σας πλέγμα, που δεν είναι άλλο από την ενέργεια του πνεύματός σας.
6.
Πρέπει να φτάσετε στο επίπεδο να βγάζετε την αρνητικότητά σας έξω από δω, με 15 αναπνοές και ταυτόχρονα να μάθετε να τρίβετε την απέξω κοιλότητα του κουταλιού κρατώντας την από το χερούλι. Μην πάτε κατευθείαν στο αγαπημένο σας κουτάλι-φιλαράκι, που φυσικά δεν έχει πάψει στιγμή να σας μιλά. Ξεκινήστε με μια μεγάλη κουτάλα της μάνας σας ή της γυναίκα σας και πηγαίνετε σε μικρότερα. Είναι καλύτερα να τα λυγίσετε πριν σας τα φέρει στο κεφάλι. Για τη λογοδιάρροια των κουταλιών, δυστυχώς πρέπει να την υποστείτε, γιατί ειδικότητα ψυχολόγων για τα κουτάλια δεν έχει εφευρεθεί ακόμη. Το τρίψιμο του κουταλιού να έχει την αίσθηση μασάζ γιατί αν φερθείτε άσχημα σ’ ένα κουτάλι μπορεί να σας μισήσουν τα κουτάλια όλου του κόσμου, ακόμα και αυτό το αγαπημένο σας κουταλάκι-φιλαράκι με τη γλωσοδιάρροια.
7.
Μείνετε πραγματικά επικεντρωμένοι στην αναπνοή σας και στην παραγωγή μόνο θετικής ενέργειας. Ταυτόχρονα με τη σκέψη σας πρέπει να σκέφτεστε δυνατά, ότι θα λυγίσει το κουτάλι ή η κουτάλα της γυναίκα σας. Εδώ βρίσκεστε σε εύκολο στάδιο. Τον έχετε φάει το γάιδαρο. Βρίσκεστε περίπου στον τέταρτο χρόνο προσπάθειας.
8.
Στο στάδιο 8, έχετε καθαρίσει το μυαλό σας, ελέγχετε την ενέργεια του σύμπαντος και του σώματος σας, ελέγχετε την αναπνοή σας….άρα είστε έτοιμοι να το λυγίσετε, το αλύγιστο. Γύρω από το κεφάλι σας έχει εμφανιστεί ένα υπέρλαμπρο φωτοστέφανο, γι’ αυτό, πάρτε θέσεις.
9.
Εξετάστε το κουτάλι για περίπου 2 δευτερόλεπτα και σκεφτείτε ότι θα το κάμψετε επιτέλους, μόνο για την πάρτη σας. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε την αναπνοή. Αναπνεύσετε γρηγορότερα και διαρκώς γρηγορότερα. Τα μάτια όλου του κόσμου είναι πάνω σας και εσείς βρίσκεστε πολύ high. Προσέξτε σε αυτό το στάδιο να μην βρίσκετε δίπλα σας κάποιος που γελά. Σίγουρα θα είναι κάποιος που σταμάτησε στο τρίτο στάδιο.
10.
Κοιτάξτε έξω από το παράθυρο για 1 δευτερόλεπτο. Γυρίστε προς το κουτάλι και αρχίστε να φωνάζετε προς το κουτάλι, πολύ δυνατά : ΚΑΜΨΗ! ΚΑΜΨΗ! ΚΑΜΨΗ! (πραγματικά δυνατά). Θα παρατηρήσετε ότι το κουτάλι έχει γίνει όπως το λάστιχο.
11.
Το κουτάλι τώρα έχει καταλάβει ότι το κάματε λάστιχο και θα αρχίσει να γυρίζει γύρω γύρω.
12.
Αφότου έχετε κάμψει το κουτάλι , βάλτε το κάτω και περιμένετε περίπου 1 λεπτό να σκληρήνει πάλι.

Σας ευχαριστούμε

mind energy . net

Ο Snannan, ο εφευρέτης αυτής της μεθόδου έχει στείλει επίσης μερικές φωτογραφίες που τις παραθέτουμε

παρακάτω :



εδώ δυστυχώς ο διαλογισμός και η τεράστια ψυχική ενέργεια, εξαιτίας του βρώμικου φακού, φαίνεται σαν επέμβαση των χεριών. Προβοκάτσια. Να ξέρετε ότι, στο κουτάλι-project δεν χρησιμοποιήθηκε τίποτε άλλο παρά δύναμη του πνεύματος. Ο φακός, δυστυχώς, εδώ ψεύδεται, παραποεί και παραπλανεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια: